Despre noi


WIGWAM este divizia de proiectare – arhitectură, design de interior, rezistență, instalații - a companiei KEI Development.

Filozofia WIGWAM
Proiectele arhitecturale deosebite se formează la intersecția dintre inovație și imaginație, estetică și utilitate, știință și artă, responsabilitate socială și de mediu.


În procesul creativ, echipa Wigwam lucrează îndeaproape cu benficiarul și partenerii săi, și încurajează echipe multidisciplinare de profesioniști să colaboreze pentru a căuta și găsi soluții alternative la provocările ridicate de către beneficiar, comunitate și mediu.

about

Valorile WIGWAM

Echipa WIGWAM crează proiecte arhitecturale ambițioase, care răspund celor mai mari provocări ridicate de către beneficiar și, în același timp, surprind povestea și valorile acestuia în fiecare element de design sau provocare tehnologică.

Proiectele WIGWAM au un impact pozitiv asupra vieții clienților, susțin organizațiile în demersul către succes, contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităților sau orașelor, și sunt dezvoltate cu atenție, grijă și respect față de mediul înconjurător.

Echipa WIGWAM interconnectează oameni, spații, idei inovatoare, și inspiră și alte companii să îi urmeze exemplul.

Istoria WIGWAM

Arh. Razvan Bârsan a fondat biroul de arhitectură Wigwam în 2002. Pasiunea sa pentru design inovator pus în serviciul esteticii și utilității, atenția față de client și respectul față de rolul arhitectului, l-au susținut să construiască o echipă complexă de profesioniști care îi împărtășesc valorile și se face remarcată prin proiecte arhitecturale ambițioase. Fiecare proiect WIGWAM este rezultatul unui efort colectiv care implică o colaborare strânsă între arhitecți, proiectanți urbani, designeri, ingineri și profesioniști din alte domenii conexe, tehnicieni, contractori și producători. Pornind de la premiza că devoltarea accelerată și, în același timp, sustenabilă este posibilă doar prin interconectivitatea companiilor și a echipelor, în 2015, echipa WIGWAM acceptă o nouă provocare și se alătură companiei KEI Development. Acum, în spatele fiecărui proiect WIGWAM se află o echipă talentată de arhitecți și ingineri, susținuți de echipa KEI Development, care reunește experți în inginerie, operațiuni, management și planificarea investițiilor, contabilitate, marketing și PR, IT etc.

Premii

2015 World Archtirecture Awards –
Locul I și membru onorific al juriului

2011 World Architecture Awards –
Locul I

2010 World Architecture Awards –
Locul I și membru onorific al juriului